VIIKON TARJOUSTUOTE
KUUKAUDEN TARJOUSTUOTE
TUOTTEET
image

Nikon 5300 18 - 55 VR II

HINTA: 669.9 €

Tuotteen tiedot:

Nikon 5300 + 18-55VR II AF-S DX Nikkor F 3,5-5,6   tarjous 669,90

(normaalisti 699 €)  kaupan päälle Nikon-kamera laukku

" Fiksu vekotin  vakaaja optiikalla "

( kinossa erot n, 28 - 88 mm   tai   28 - 160 mm )


24,2 megapikselin DX-kokoinen CMOS-kenno: kuvaa kauniin yksityiskohtaisia valo- ja elokuvia. Voit rajata kuvia yksityiskohtia menettämättä, ja suuretkin valokuvatulosteet näyttävät laadukkailta.

Kääntyvä näyttö: Kierrä, kallista, käännä – valjasta tämä kääntyvä näyttö luovuutesi käyttöön. Ota omakuvia ja muita ainutlaatuisia kuvia mistä tahansa kulmasta.

Inspiroidu D-videoista: tallenna hienoimmatkin yksityiskohdat Full HD -elokuvaleikkeisiin, jotka haluat varmasti jakaa. Hyödynnä nykimätöntä tallennusta  ja yhdysrakenteista stereomikrofonia.

Langaton WIFI: jaa kuvia suoraan D5300-kamerasta älypuhelimeen tai taulutietokoneeseen, jonka käyttöjärjestelmä on Android™ tai iOS™*, tai kauko-ohjaa kameraa laitteestasi.Myös GPS:

EXPEED 4: Nikonin nopea ja tehokas kuvaprosessori takaa nopean toiminnan, erittäin selkeät kuvat ja erinomaisen värintoiston sekä edistykselliset elokuvien tallennusominaisuudet.

Suuri ISO-herkkyys (100–12 800, laajennettavissa herkkyyttä 25 600 vastaavaksi): hyödynnä vapautta, jonka laadukas kuvaus heikossa valaistuksessa tarjoaa. Ota yksityiskohtaisia kuvia heikossa valaistuksessa ja selkeitä kuvia nopeasti liikkuvista kohteista.

39 pisteen automaattitarkennusjärjestelmä: 39 tarkennuspistettä (joista yhdeksän on ristikkäistyyppistä) takaavat erinomaisen tarkkuuden. Edistynyt kohteen kolmiulotteinen seuranta säilyttää tarkennuksen pienimmissäkin kohteissa niiden liikkeistä riippumatta.

2 016 kuvapisteen RGB-mittauskenno: mahdollistaa täsmällisen mittauksen ja tarkat kuvat ja lähettää tiedot aiheentunnistusjärjestelmälle, joka optimoi automaattivalotuksen, automaattitarkennuksen ja automaattisen valkotasapainon.

Tehostetila: luo persoonallisia valo- ja elokuvia käyttämällä erilaisia erikoistehosteita, kuten Valikoiva väri- ja Miniatyyri-tehostetta. Näet valitsemasi tehosteen vaikutuksen reaaliaikaisesti kuvauksen aikana.

Sarjakuvausnopeus 5 kuvaa/s: sarjakuvaus viiden kuvan sekuntinopeudella auttaa tallentamaan toiminnan, nopeat liikkeet ja ilmeet juuri oikealla hetkellä.

D-videon AF-tilat: reaaliaikanäkymän automaattitarkennus toimii kuvatessasi elokuvaleikkeitä. Kohteet pysyvät täsmällisesti tarkennettuina kokoaikaisen automaattitarkennuksen (AF-F) ansiosta. Rentoudu ja anna kameran seurata kohdetta kohteen seurannan tai automaattisen kasvotarkennuksen avulla.

HDR (High Dynamic Range, laaja dynaaminen alue): tallenna enemmän yksityiskohtia, kun kuvaat ympäristössä, jonka valaistuksen kontrasti on suuri. Kamera ottaa kaksi kuvaa eri valotuksilla yhden laukaisun aikana ja yhdistää kuvat sitten yhdeksi vaikuttavaksi kuvaksi, jossa on luonnolliset kontrastit. Tämä sopii erityisesti liikkumattomille kohteille

Aktiivinen D-Lighting: säilyttää tummien ja kirkkaiden alueiden yksityiskohdat, kun kuvaat voimakkaassa valossa tai vastavalossa. Sopii erityisesti liikkuvista kohteista otettaviin valokuviin.

16 kuvausohjelmaa: voit ottaa upeita kuvia vain valitsemalla kohteeseen tai kuvaustilanteeseen sopivan tilan. Kuvausohjelmat optimoivat asetukset, kuten suljinajan, ISO-herkkyyden ja aukon. Tämä on kätevää, jos haluat ottaa nopeasti täydellisiä kuvia tai valokuvaus digitaalisella järjestelmäkameralla on sinulle uutta.

Tarkka nestekidenäyttö: näet kaikki valo- ja elokuvien yksityiskohdat tarkassa  yli 8 cm:n (3,2 tuuman) 1 037 000 pisteen käännettävässä nestekidenäytössä, jonka katselukulma on laaja ja kontrastisuhde suuri. Voit sommitella kuvia tai käyttää erikoistehosteita helposti sekä sisällä että ulkona kuvatessasi.

Älykäs muotoilu: tämän kameran pienikokoinen kevyt runko ja erinomainen ergonomia tekevät kuvaamisesta nautittavaa. Tukeva kahva mahdollistaa miellyttävän otteen. Helppokäyttöiset valikot ja kosketuspainikkeet usein tarvittaville toiminnoille, kuten D-video- ja reaaliaikanäkymä-toiminnolle.

Langaton kauko-ohjain: Nikonin langattomat kauko-ohjauslaitteet WR-R10 ja WR-T10 ovat lisävarusteita, joilla voit kauko-ohjata kameran päätoimintoja, vaikka itsesi ja kameran välissä olisi esteitä. Nämä laitteet sopivat erinomaisesti omakuvien ottamiseen ja auttavat estämään kameran tärähtämistä laukaisun aikana.

NIKKOR-objektiivit: voit käyttää Nikonin legendaarisia NIKKOR-objektiiveja ja siten hyödyntää kameran 24 megapikselin tarkkuutta täydellisesti. Ota valokuvia, joissa on elävät värit ja erinomainen kontrasti. Kuvaa yksityiskohtaisia elokuvia tai kokeile elokuvallisia tehokeinoja.sony olympus canon nikon