Villen kuva nyt ja tulevaisuudessa

Aikaa seuraavana yrityksenä meillä on jo kolmas Digiprintteri käytössä. Edellinen oli Fujin Frontier, joka meillä oli 6 vuotta. Kesällä 2018 Villen Kuvaan hankittiin uusin Fuji-printteri. Yhteistyökumppani on edelleenkin Fuji tiukkojen testien jälkeen. Olemme investoinneet yli 300 000 € digitalisointiin, jotta Sinä hyvä asiakkaamme saat edelleen korkealuokkaista ja hyvin säilyvää kuvaa meiltä kohtuullisella hinnalla. Voit tilata kuvat kätevästi myös suoraan älypuhelimella Fujikuvat-puhelinsovelluksen kautta.

 

Nämä laitteet ovat valittu meille korkealaatuisen kuvanlaadun vuoksi. Asiakkaat ovat jo tottuneet saamaan meiltä terävää, värit hyvin toistavaa kuvaa. Käytämme Fujin parasta valokuvapaperia, jolloin värit toistuvat kirkkaina ja kuvatut kohteet terävinä. Asiakaspalautteen perusteella meillä on kaupungin paras hinta-laatu suhde kuvissa. Tule ja testaa itse!

Kuvien teettäminen

 

Myymälässä käytössäsi on palvelupääte, jolla on helppoa ja hauskaa tehdä digikuvia. Autamme sinua tarvittaessa. Voit tuoda kuvasi tekoon USB-tikulla, CD-levyllä, muistikortilla ja puhelimella. Kattavat nettipalvelut uusine tuotteineen löydät osoitteesta www.villenkuva.fujikuvat.fi tai etusivun "tilaa kuvat tästä" -painikkeen alta.

Voit tilata valokuvat helposti myös suoraan älypuhelimellasi Fujikuvat-sovelluksen kautta. Voit ladata sovelluksen Google Play -kaupasta tai iPhone App Storesta. Kauppiasnumeromme on 1989.

Monipuoliset palvelut

 

Nykyinen digitaalitekniikka ja meidän osaamisemme mahdollistavat vanhojen repeytyneiden kuvien korjailut ja omat kuvat vaikka kaikille sukulaisille. Kuva kuvasta työt korjailuineen lisääntyvät koko ajan. Voimme tehdä kuvista pienempiä tai isompia kuin alkuperäiset. Saat myös värikuvista mustavalkoisen tai vaikkapa ruskea-sävyisen seepiakuvan.

Teemme edelleen kinofilmistä kuvia kehityksineen tai negasta lisäkuvia. Diasta saat myös kätevästi paperikuvia. Kaiken voit siirtää avullamme myös digitaaliseen muotoon CD:lle tai DVD:lle. Nega ja DIA-kehitykset lähtevät muualle kehitykseen.

Meiltä saat kuvakirjat, joulukortit, kiitoskortit yms. omista kuvista. Myös lahjatuotteet kuten mukit, t-paidat, hiirmatot, kalenterit saat meillä omista kuvista. Kysy lisää 014-615 520 tai www.villenkuva.fi 

Teemme nauhojen ja kaitafilmien siirtoa katsottavampaan muotoon eli DVD:lle. Katso lisää osoitteesta www.kaitafilmi.net tai voit myös soittaa 014-615 520. Nyt on korkea aika laittaa kaikki analoginen materiaali digitaaliseen muotoon, sillä osaa laitteista ei enää valmisteta ja tekijätkin ovat jo melko iäkkäitä.

Huippuluokan kamerat ja tarvikkeet ammattitaidolla

 

Myymme myös kameroita ja lisätarvikkeita. Edustamamme merkit ovat maailman huippuja; Canon, Nikon, Olympus ja Sony. Voimme myydä kamerat kilpailukykyiseen hintaan Fotoliiga-ketjun isojen ostojen ansiosta. Meiltä saat myös kamerajalat, muistikortit, UV-suotimet, akut, laturit yms. suoraan hyllystä. Lisäksi voimme tilata yksilöllisesti asiakkaalle tavaraa maahantuojilta.

”KAIKKEA KUVASTA” ja ”VILLEN KUVA KUVAAVILLE” kiteyttävät hyvin toimintamme.

Olemme Sinua varten!

 

Historiaa Villen Kuvan synnystä


Maaliskuun ensimmäinen päivä vuonna 1957 perustettiin Kuva Tawast -niminen yritys, josta alkoi Villen kuvan historia. Nyt jo edes mennyt Aaro Laine palkattiin alan ammattilaisena juuri perustettuun yritykseen. Marraskuussa 1967 Veli Lyytinen osti Kuva Tawastin. Villen kuva tuli nimeksi yritykselle 1970 asiakaskilpailun tuloksena. Ehdotuksia uudesta nimestä tuli peräti 2500 kpl. Villen Kuva valittiin nimeksi ja voittaja lensi Kanarian lämpöön viikoksi.

Virpi Lyytisestä tuli toimitusjohtaja vuonna 1976. Vilkas kuvaustoiminta alkoi Studiossa. Molemmat sekä Veli että Virpi tekivät pitkän päivätyön sekä Villen kuvan eteen että Fotokauppaliitossa. Parhaimmillaan meillä oli neljä myymälää ympäri kaupunkia.

1998 toukokuussa yritys ja sen 4 myymälää siirtyi Harri ja Marita Jussilalle yrityskaupassa, joten perheyrittäjyys jatkuu vielä tänäkin päivänä Villen kuvassa. Olemme kehittäneet toimintaa jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme lisääntyviä tarpeita. Kunnioitamme edellisten omistajien työtä, mutta se ei merkitse menneisyydessä elämistä. Kaikki tämä velvoittaa meitä Villen Kuvalaisia toimimaan ajan ja tarpeiden muutoksessa tulevaisuuteen katsoen. Pitkät yli 50 vuotta jatkuneet perinteet ovat meille voimavara.

Lämpimästi tervetuloa asioimaan meillä!

Toivottaa Harri, Marita ja Suvi